duminică, 25 ianuarie 2009

Biserica Zlatari ( Sf. Ciprian si Iustina )

Biserica Zlatari este situata pe Calea Victoriei,vis-a vis de CEC-ul mare.
In fiecare miercuri, intre orele 17,00-19,00, se oficiaza Vecernie cu Litie, se citeste Acatistul Sfantului Ciprian, se sfinteste apa si se citesc rugaciuni de dezlegari. De asemenea, in fiecare vineri intre orele 17,00 -19,00 se oficiaza Vecernie cu Litie, se citesc Acatistul Maicii Domnului si Molitfele Sfantului Vasile cel Mare si se fac rugaciuni de dezlegari. Biserica este deschisa zilnic intre orele 7,30 si 20,30.
RUGACIUNE:

Stapane Doamne lisuse Hristoase, Dumnezeul nostru, Creatorule si Chivernisitorule a toate, Sfant si slavit esti; imparatul imparatilor si Domnul domnilor, slava Tie. Tu Cel ce locuiesti in lumina cea nepatrunsa si neapropiata, pentru rugaciunea mea, a smeritului si nevrednicului robului Tau, departeaza demonii si stinge viclenia lor de la robii Tai; revarsa ploaie la buna vreme peste tot pamantul si fa-l sa-si dea roadele lui; copacii si viile sa-si dea deplin rodul lor; femeile sa fie dezlegate si eliberate de nerodirea pantecelui; acestea si toata lumea mai intai fiind dezlegate, dezleaga si toata zidirea de toate legaturile diavolesti. Si dezleaga pe robul Tau (numele) impreuna cu toate ale casei lui de toate legaturile satanei, ale magiei, ale farmecelor si ale puterilor potrivnice. impiedica Tu, Doamne Dumnezeul parintilor nostri toata lucrarea satanei, Tu Cel ce dai dezlegare de magie, de farmece, de vraji si de toate lucrarile satanicesti si de toate legaturile lui, si distruge toata lucrarea vicleana prin pomenirea Prea Sfantului Tau nume.

Asa, Doamne, Stapane a toate, auzi-ma pe mine nevrednicul slujitorul Tau si dezleaga pe robul Tau (numele) de toate legaturile satanei si daca este legat in cer, sau pe pamant, sau cu piele de animale necuvantatoare, sau cu fier, sau cu piatra, sau cu lemn, sau cu scriere, sau cu sange de om, sau cu al pasarilor sau cu al pestilor, sau prin necuratie, sau in alt chip s-au abatut asupra lui, sau daca din alta parte au venit, din mare, din fantani, din morminte, sau din orice alt loc, sau daca a venit prin unghii de om, de animal, sau gheare de pasare, sau prin serpi (vii sau morti), sau prin pamantul mortilor, sau daca a venit prin strapungere de ace, dezleaga-le pentru totdeauna, in ceasul acesta, Doamrie, cu puterea Ta cea mare.

Tu Doamne, Dumnezeul nostru, Care cunosti si stii toate, dezleaga, sfarama si distruge, acum, lucrarile magiei, iar pe robul Tau (numele) pazeste-l cu toti ai casei lui de toate uneltirile diavolesti.

Zdrobeste cu insemnarea cinstitei si de viata facatoarei Cruci toate puterile potrivnicilor. Pustieste, distruge si departeaza pentru totdeauna toate lucrarile magiei, vrajitoriei si fermecatoriei de la robul Tau (numele).

Asa, Doamne, auzi-ma pe mine pacatosul slujitorul Tau si pe robul Tau cu toti ai casei lui, si dezieaga-i de demonul de amiaza, de toata boala si de tot blestemul, de toata mania, nenorocirea, clevetirea, invidia, farmecele, nemilostivirea, lenea, lacomia, neputinta, prostia, neintelepciunea, mandria, cruzimea, nedreptatea, trufia, si de toate ratacirile si gresalele, stiute si nestiute, pentru sfant numele Tau, ca binecuvantat esti in veci.
Amin.

(din Acatistul Sf. Ciprian)

Ana


15 comentarii:

Andreea spunea...

Superbe imagini ! Multumesc din suflet!

Ana spunea...

cu drag,scumpo! :*

Anonim spunea...

Intr-adevar imagini minunate! Informatiile privitoare la slujbele religioase sunt de asemenea bine venite pentru călătorii in cyberspatiu. Ar mai fi de adaugat: Sf Maslu si Acatistul saptamanii din ziua de luni. De exemplu, ieri s-a citit Acatistul Intâmpinării Domnului, de o frumusete rară, pe care nu l-am mai auzit pana ieri.
Ma numesc Cristina si ma bucur mult ca am ajuns in vizita la tine!

Ana spunea...

Cristina,bine ai venit!
Acatistul l-al postat aici,special pentru ca tu l ai vrut! Te mai astept :)

http://jurnalulanei.blogspot.com/

CRISTI spunea...

nici nu stiu cum sa incep.....as vrea sa aflu si eu mai multe informatii despre aceste dezlegari daca se poate.....am o problema legata de farmece......multumesc anticipat

Ana spunea...

sunt niste slujbe facute de preoti la care participa credinciosii.Li se spun Molitfele Sf Vasile. Nu stiu exact ce vrei sa stii, ce pot sa ti spun este ca daca ai un duhovnic trebuie sa mergi la dansul sa te spovedesti si dansul iti va spune exact ce sa faci ,iar din cate stiu eu impotriva acestor treburi urate este bine sa citesti Acatistul Sf Vasile timp de 40 de zile,daca nu il ai carticica, il poti cumpara de la pangarul bisericilor,de la libraria Sofia acesta este linkul librariei http://www.librariasophia.ro/ iar daca ai imprimanta il poti printa de aici : http://psalmidetrebuinta.blogspot.com/2009/01/acatistul-sf-vasile.html

sper sa ti fie de folos informatiile. Doamne ajuta! Scuze pt intarzierea cu raspunsul am vazut ca ai intrebat aseara insa am fost foarte ocupata.

Andreea spunea...

Revin aici pentru ca m-am bucurat tare mult sa vad fotografia cu moastele Sfantului Ciprian si icoana sa. Multumesc tare mult !

Ana spunea...

Cu mult drag,Andreea ! pupici :*

Anonim spunea...

nu stiu cum sa procedez...vreau sa lupt pt adezlega vrajile facute asupra mea,a iubitului meu si ale familiei mele dar nu stiu ce trebuie sa fac...ar trebui sa vorbesc cu un preot de la SF Biserica nu?

Ana spunea...

Vorbeste cu parintele tau duhovnic,iar daca nu ai incearca sa gasesti unul.
Si incearca sa nu te mai temi,poate ca nici nu e nimica necurat la mijloc!
Sa te ajute Domnul!

Anonim spunea...

UN PREOT MINUNAT AL BISERICII SF CIPRIAN ESTE PARINTELE PROF.UNIV DOCTOR IOAN STANCU ..ESTE UN OM DEOSEBIT CU O BUNATATE SI BLINDETE CUM RAR MAI POTI INTILNI ,ARE HAR SI VA VA AJUTA !DOAMNE AJUTA

nuti spunea...

Este normal ca cineva sa mearga la biserica cu poza cuiva drag? ( ma refer daca poate sa faca vraji...blesteme ).astept raspuns. va multumesc !

Ana spunea...

Nuti, este normal sa mearga cu poza cuiva drag,dar daca ii e drag de ce sa il blesteme? si oricum in biserica nu se fac blesteme, nu cred ca Domnul pleaca urechea la asa ceva. Am vazut oameni cu poze dar le treceau prin fata Sfintelor Icoane,chiar le atingeau de icoane, si se rugau pentru sanatatea celor din poza, pt buna intelegere, sau reusita la examene. La biserica nu cred eu ca merge cineva ca sa blesteme, ce sa zic, lumea e destul de rea, dar nu cred in farmece si blesteme ,adica da, exista dar nu se prind de cei care merg la biserica cu regularitate. Sper ca raspunsul meu sa ti fie de vreun ajutor. Doamne ajuta, si bine ai venit pe blog


Anonim,multumesc Doamne ajuta!

Anonim spunea...

Buna,ma numesc Gabriela vreau sa te felicit ptr acest blog.Ma duceam la aceasta biserica cat am putut de des,zic ma duceam ptr ca m-am stabilit in alta tara,din suflet iti spun ca aunci cand intram in aceasta biserica eram alta.Tepup,Doamne Ajuta!

Ana spunea...

Doamna ajuta, Gabriela! Bine ai venit pe blog! MUltumesc! :)